Зиму розпочали з фестивалю «ДрайвомірЪ»

Десятий ювілейний фестиваль актуальної музики «ДрайвомірЪ» у Будинку Офіцерів зібрав далеко не повну залу. Навіть не зважаючи на широку концертну програму та її учасників, фестиваль пройшов без аншлагу.

Однак ті чернівчани, що все ж прийшли, залишилися задоволені.

– Прийшов з друзями, насамперед, щоб побачити виступи зарубіжних гостей – «Overhype» з Чехії та «Sciana» з Білорусії, а також херсонський «Роллікс». Ну, і «своїх» підтримати, – каже чернівчанин Тарас.

Білоруський гурт «Sciana» попри очікування чернівчан, не приїхав на фестиваль. За словами ведучого та співорганізатора фестивалю Ігора ОРШАКА, двоє музикантів гурту співають у тамтешній філармонії. Виникли непередбачувані обставини і хлопці були змушені їхати на гастролі до Німеччини.

У дещо оновленому складі виступив чернівецький блюзово–рок-н-рольний гурт, який до того ж змінив назву, – «The Viva Gazone». Окрім того, публіку розважали гурти «ДПД», «Пестициди», «Олово», «Airport» та інструментально-експериментальний дует BeBoBul.

Оскільки фестиваль проводився у день, коли світ відзначав день боротьби зі СНІДом, то всі глядачі отримали безкоштовні презервативи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *