21 березня в обласній книгозбірні відбудеться Перший Буковинський поетичний марафон «Дотик словом»

 З нагоди  святкування Всесвітнього дня поезії  21 березня  в обласній книгозбірні  відбудеться  Перший Буковинський поетичний марафон «Дотик словом». В цей день хочеться  відкрити для вас світ поезії, доторкнутись поетичним словом до струн вашої душі, серця.

Основна мета марафону – привернути увагу до мистецтва поетичного слова, познайомити з відомими поетами та їх творчістю, підвищити інтерес  до поезії,  відкрити нові імена сучасної літератури.

До участі у поетичному марафоні запрошуємо  буковинських поетів   та поетів початківців, національно-культурологічні товариства, заклади культури та освіти, літературні клуби та студії, учасників конкурсів читців, учнів, студентів, шанувальників поетичного слова.

Усі охочі  матимуть змогу послухати вірші  відомих буковинських поетів, прочитати вірші улюблених авторів та  власну поезію, або ж вибрати вірші з книг представлених на виставці. Читання поезій  відбуватиметься   різними мовами.  Вікових обмежень немає.

Регламент виступу до 5 – 10хвилин.  Початок  о 12.00 год. Марафон триватиме  до 17.00 год.

    Поезія єднає людей! Долучайтеся,  читайте,   насолоджуйтесь чудовою поезією  від митців слова.

 Учасників поетичного марафону чекають  сюрпризи, а головне – гарний настрій і приємні спогади.

 Для участі у марафоні можна зареєструватись за телефонами 0950662884- Баннікова Олена Василівна, 0955406057 –  Шилюк Любов Михайлівна, а також отримати більш детальну інформацію.

Адреса:  Обласна універсальна наукова бібліотека ім. М. Івасюка, вул. О. Кобилянської, 47.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *