Злочини та події на Буковині 2-5 січня

Зведення за 2 січня 2009 року

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 6 злочинів. Зокрема 1 грабіж, 2 крадіжки. 5 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 418 порушень Правил дорожнього руху, з яких 21 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Зведення за 3 січня 2009 року

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 9 злочинів. Зокрема, 3 крадіжки, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків, 1 шахрайство, 1 злочин по лінії економіки. 8 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

За минулу добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху загинув.

39-річний житель Тернопільської області, керуючи автомобілем «ГАЗ-3307», неподалік села Каплівка Хотинського району, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 26-річного жителя села Білівці. В наслідок ДТП потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 462 порушення Правил дорожнього руху, з яких 22 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Зведення за 4 січня 2009 року

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 11 злочинів. Зокрема, 4 крадіжки, 2 злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків, 3 шахрайства, 1 злочин по лінії економіки. 9 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких два учасники дорожнього руху травмовані.

На вулиці Моріса Тореза обласного центру невстановлений водій допустив наїзд на пішохода, 59-річну чернівчанку, яку із закритою черепно-мозковою травмою та переломом ребра доставив до лікарні швидкої медичної допомоги, після чого зник у невідомому напрямку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники УДАІ УМВС області по «гарячих слідах» встановили за скоєне 31-річного місцевого жителя, який керував автомобілем «Шевроле-Авео». Проводиться перевірка.

31-річний житель села Стара Жадова Сторожинецького району керуючи автомобілем «Форд-Транзит» в селищі Берегомет Вижницького району, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 68-річну місцеву жительку. В наслідок ДТП потерпіла із численними забоями тіла госпіталізована до Берегометської лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 458 порушень Правил дорожнього руху, з яких 21 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Зведення за 5 січня 2009 року

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 20 злочинів. Зокрема, 1 грабіж, 8 крадіжок, 5 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, 4 злочини по лінії економіки. 16 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

На вулиці Турецькій обласного центру працівники батальйону патрульної служби міліції затримали 17-річного чернівчанина, у якого виявили та вилучили 5 грамів марихуани. Проводиться перевірка.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 456 порушень Правил дорожнього руху, з яких 22 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *