Злочини та події на Буковині 11 січня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 7 злочинів. Зокрема, 1 розбій, 3 крадіжки, 1 випадок вилучення зброї та боєприпасів, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків. 4 злочини правоохоронці Буковини розкрили.

До Глибоцького райвідділу міліції звернулась 83-річна жителька села Новий Вовчинець із заявою про те, що двоє невідомих осіб, шляхом розбиття віконного скла проникли до її будинку, де застосовуючи насилля, у вигляді нанесення ударів руками та ногами по тулубу і голові, відкрито заволоділи грошима в сумі 2500 гривень. Потерпіла із забійною раною голови та струсом головного мозку госпіталізована до Глибоцької центральної районної лікарні. Вжитими заходами співробітники слідчо – оперативної групи райвідділу міліції по «гарячих слідах» за скоєне встановили та затримали 17-річного односельчанина потерпілої та 18-річного жителя міста Глибоки. Речові докази вилучено. За даним фактом порушена кримінальна справа за статтею 187 частиною 3 Кримінального кодексу України – розбій.

В ході проведення операції «Зброя та вибухівка» працівники карного розшуку Вижницького райвідділу міліції виявили та вилучили в господарстві 49-річного жителя села Луківці 2 набої калібру 7,62 міліметри, 2 набої калібру 5,45 міліметрів, 39 набоїв калібру 5,6 міліметрів та 8 набоїв невстановленого калібру. Проводиться перевірка, вилучені набої направленні на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

На вулиці Луговій міста Чернівці у власному будинку покінчив життя самогубством, через повішання, 64-річний чоловік. Поверхневим оглядом слідів насильницької смерті не виявлено. Труп направлено на СМЕ. Проводиться перевірка.

За минулу добу в області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій два учасники дорожнього руху травмовані.

На одній із вулиць смт Кельменці 51-річний чернівчанин керуючи автомобілем «Опель-Вектра» скоїв наїзд на пішоходів, 32-річного місцевого жителя та 30-річну жительку Донецької області. В наслідок ДТП потерпілі зі струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою, травмою черевної порожнини госпіталізовані до Кельменецької центральної районної лікарні.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 490 порушень Правил дорожнього руху, з яких 24 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *