Розбій у Глибоцій

Після опівночі, троє невідомих в масках розбили вікно та проникли у будинок 86-річного жителя Глибокої. Наносячи численні удари по голові та погрожуючи ножем вимагали гроші. Під час нападу пенсіонер захищаючись схопив за лезо ножа і порізав руку. Не знайшовши коштів, нападники заволоділи годинником вартістю 10 гривень, пачкою цигарок та двома кілограмами цукру, втекли

До Глибоцького райвідділу міліції УМВС України в Чернівецької області звернувся 86-річний житель райцентру, який повідомив що після опівночі, троє невідомих в масках, шляхом розбиття вікна проникли у його будинок, де наносячи численні удари по голові та погрожуючи ножем вимагали гроші. Під час нападу пенсіонер захищаючись схопив за лезо ножа і порізав руку. Після цього, не знайшовши коштів, нападники заволоділи годинником вартістю 10 гривень, пачкою цигарок та двома кілограмами цукру, втекли.

Вжитими заходами за підозрою у скоєнні розбійного нападу працівники карного розшуку райвідділу міліції затримали трьох жителів смт Глибока, 1984, 1969 та 1964 років народження. Двоє останніх, рідні брати, які вже неодноразово мали проблеми з законом. Так старший із них був тричі судимий за крадіжки і у за «колючим дротом» провів 8 років, а молодший у 1990 році був засуджений за скоєння вбивства, а ще одне вбивство він скоїв вже у місцях позбавлення волі, і вийшов на волю лише у 2007 році, провівши за гратами 17 років.

Як встановили співробітники міліції наймолодший із затриманих продавав дрова потерпілому і той завжди з ним розраховувався з пенсії, тож коли пенсіонер отримує гроші молодик добре знав. Хлопець розповів про це двом своїм старшим знайомим і вони разом вирішили «навідати» пенсіонера увечері в день коли той мав отримати пенсію. Для відвідин вони оділи маски та прихопили із собою ножа, але чіткий план дав збій. Пенсіонер не отримав у той день гроші.

Усі затримані зараз перебувають під варто. За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 187 – розбій, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *