Київ. Затримано із хабарем чиновника районного управління земельних ресурсів

У Києві працівниками Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України в приміщенні ресторану затримано “на гарячому” тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління земельних ресурсів одного з районів столичної області.

Зловмисник за сприяння у виготовленні технічної документації та отримання державних актів на право власності на 2 земельні ділянки загальною площею близько 0,5 га, що розташовані на території Ставищанського району, вимагав та отримав від директора товариства з обмеженою відповідальністю хабара в сумі 27 тис. грн.

Під час його затримання зазначені грошові кошти вилучено, а під час огляду автомобіля, що йому належить, також виявлено і вилучено кошти в сумі 271 тис. грн. та печатку приватного підприємства.

Цього ж дня прокуратурою Дніпровського району м. Києва стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України. Його затримано згідно ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України.

Департамент Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *