Кримінальні хроніки

Наркота в пігулках

Злочинну групу з міжнародними зв’язками, яка займалася перевезенням, зберіганням і збутом наркотичних засобів, затримано у Чернівцях. Це четверо чернівчан віком від 22 до 37 років. У посилці з Іспанії, яку мав отримати один з учасників групи, містилися у невеличких кількостях кокаїн, гашиш, екстаз, понад 2 тисячі доз трамадолу і 15.тис.грн готівкою. У членів групи вилучено також два автомобілі, які використовувалися для перевезення  наркотичної контрабанди. Усі четверо затриманих перебувають у обласному ІТТ. Триває слідство.

Побив і пограбував

До 25-річного чернівчанина на одній з вулиць обласного центру «причепився» невідомий і в ході бійки відібрав сумку, в якій лежали мобільний телефон «Моторола», вінчестер та материнська плата до комп’ютера, на 2400 грн загалом, – після чого втік у невідомому напрямку. Оперативники Шевченківського райвідділу за скоєне затримали 18-річного мешканця Чернівців. Його взяли під варту, порушено кримінальну справу.

Барсетка з «Опеля»

61-річний чернівчанин, зупинившись у центрі Магали Новоселицького району, залишив свого «Опеля» на вулиці. Коли повернувся до авта, не знайшов у ньому барсетки з грошима й документами. Правоохоронці виявили, що того дня біля автівки походжали 38-річний чернівчанин з приятелем, 41-річним луганчанином. При особистому огляді в них вилучено речові докази. Грабіжників затримано.

Молоде та раннє

12-річна дівчинка з Молодії підібрала ключ до сусідського будинку й поцупила там понад тисячу гривень. Оперативники з Глибокої вирахували злодійку-початківку, речовий доказ – викрадені кроші – в неї вилучили.

Наїзд на Тралці

61-річна чернівчанка потрапила в центрі міста, на Театральній площі, під «Мерседес» 26-річного чернівчанина. І хоча водій з місця пригоди зник, правоохоронці вирахували і автівку, і власника.

На Заставнівщині автівка 23-річного мешканця Малого Кучурова на небезпечній швидкості стукнулася об дерево і далі врізалася в електроопору. 21-річний пасажир із численними травмами голови доправлений до обласної лікарні швидкої допомоги.

Буковинського злодія зловили на Вінничині

Перервані гастролі

У сусідній Вінничині патруль ДПС зупинив «ВАЗ 2107», водій якого розшукувався за скоєння крадіжки у Берегометі Вижницького району. Затриманого підозрюють, що з автівки «ЗІЛ-130», залишеної на вулиці селища, він викрав понад 20 тис. грн.

За матеріалами СЗГ УМВС в Чернівецькій області

Чи варто?

Мікроавтобус, в якому 39-річний власник намагався провезти контрабандою 292 пачки цигарок, вилучили разом з контрабандою, як знаряддя скоєння злочину, на пункті пропуску «Порубне». Загальна вартість контрабанди – 2 тис. 628 грн. Вилучений автобус потягнув на понад 200 тис. грн, повідомив прес-секретар Чернівецького прикордонного загону Костянтин Ліснік.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *