Кримінал та події у Чернівецькій області 19 січня

Впродовж минулої доби на території нашої області зареєстровано 12 злочинів. Зокрема, 7 крадіжок, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків, 4 злочини по лінії економіки. 10 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Глибоцького райвідділу міліції звернувся 50-річний житель села Тереблече із заявою про те, що на ринку в місті Глибока невідомий з його сумки викрав мобільний телефон «Нокіа», вартістю 800 гривень та гроші в сумі 400 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку райвідділу міліції встановили та затримали за скоєне 52-річну жительку села Шипинці Кіцманського району.

31-річний житель міста Кіцмань звернувся із заявою до місцевого райвідділу міліції та повідомив, що перебуваючи в одному із розважальних комплексів райцентру, невідомий, шляхом вільного доступу, викрав залишений без нагляду на столі мобільний телефон «Соні – Еріксон», вартістю 1500 гривень. Вжитими заходами працівники карного розшуку райвідділу міліції встановили та затримали за скоєне 28-річного місцевого жителя.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 467 порушень Правил дорожнього руху, з яких 20 – керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *