Кримінал

До клубу за пригодами

У нічному клубі в Чернівцях у 20-річної жительки Суховерхова на Кіцманщині поцупили мобілку за 1,5 тис.грн. Чернівецькі оперативники вирахували, що це робота 18-річного чернівчанина. Сумно лиш, що у минулому числі ми описували таку ж ситуацію.

Відкрите насильство застосували невідомі до 21-річного чернівчанина знову ж таки в нічному клубі. Грошей було 860 грн. Тепер у затриманої патрульною службою трійці, віком від 23 до 25 років, буде час оцінити, чи багато це.

Не лови гав!

25-річний кельменчанин залишив біля бару в Кельменцях авто «Опель – Вектра». Чи варто дивуватися, що, повернувшись, не знайшов мобільного телефону? Працівники районного карного розшуку встановили, що крадіжку скоїв 38-річний житель Вартиківців.

Злочин і кара?

58-річний мешканець Нових Бросківців на Сторожинеччині вирішив самовільно розжитися деревиною в лісі побіля села. Бідоласі не пощастило: дерево, що він зрубав, впало просто на нього. Від отриманих травм чоловік помер.

Екзотична «травка»

На вул. Київській в обласному центрі співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали 27-річного жителя Глибокої, в якого вилучили 6 грамів канабісу (один з видів наркотичної коноплі). Проводиться перевірка.

ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

«Подаруночки» від Пруту

Цього тижня у Стрілецькому Куті будівельники укріплювали берег Пруту й знайшли 4 заіржавілих залізяки. Одразу викликали піротехніків ГУ МНС в Чернівецькій області. За допомогою міношукачів берег обстежено, загалом виявлено 96 вибухонебезпечних предметів, які спеціалісти ідентифікували як реактивні гранати часів Першої світової. Радіус дії вибуху таких «подаруночків» 200 метрів, осколки можуть розлітатися на кілометр.

Через два дні після їхнього знешкодження в тому ж Стрілецькому Куті знайдено ще 20 артилерійських снарядів – уже часів Другої світової. Піротехніки продовжують обстежувати береги Пруту.

Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *