Кримінал

▶▶Не стріляйте в прокурора ▶▶Випив – спи вдома ▶▶Джигіти на трасі ▶▶І джигітки ▶▶Крадіжки на всі смаки ▶▶

Не стріляйте в прокурора або Дорослі розваги у Карлсона

На одному з центральних телеканалів пройшло повідомлення про те, що «в місцевому ресторані у Чернівцях спіробітник прокуратури поранив 18-річного юнака». Що насправді сталося в дитячому кафе на Південно-Кільцевій? Хто кого поранив у сутичці?

У дитячому кафе «Карлсон» на Південно-Кільцевій паралельно святкували дві компанії. У дитячому залі день народження сина відзначав спіробітник прокуратури, в дорослому засідала молодіжна компанія, кількість якої офіційні повідомлення називають конкретно – 22 особи. На дитячому святі гралися й співали, на дорослому конкретно вживали спиртні напої. Мабуть, доросла компанія вирішила згадати своє не надто давнє дитинство, бо у повному складі вломилася до дитячого залу.
Господар дитячого свята, він же співобітник прокуратури, запропонував нетверезій молоді покинути приміщення. Це здалося новоприбулим образливим і четверо молодиків накинулися на нього з кулаками. Працівник правоохоронної системи цілком законно мав при собі зброю травматичної дії і зробив два попереджувальних постріли у повітря. Нападники відібрали в нього зброю.
На виклик працівників кафе приїхала міліція і припинила бійку. Побитого прокурора з численними забоями і струсом головного мозку доправили до лікарні швидкої допомоги. Експертиза показала, що спиртного він у той день не вживав.
Нападникам інкримінується хуліганство, вчинене групою осіб із супротивом представнику влади. Це нічого, що працівник прокуратури був не «при виконанні», бо стаття передбачає й супротив іншим особам, які припиняють хуліганські дії.
За матеріалами Генеральної прокуратури України

Випив – спи вдома

У Валя Кузьмін Глибоцького району 23-річний житель Станівців на «ВАЗ-21015» наїхав на 65-річного чоловіка з Герцаївського району, який лежав на проїжджій частині дороги і помер від отриманих травм.

Джигіти на трасі…

25-річний мешканець Драниці Новоселицького району на власному «Вольво» врізався в дерево. Це коштувало життя йому та його 36-річному пасажиру.
У Кадубівцях зіткнулися «Опель-Кадет» 24-річного чернівчанина і «ГАЗ-53» 52-річного жителя Кострижівки. Три пасажирки «Опеля» 18, 48 та 71 років з численними травмами доправлені до Заставнівської ЦРЛ.
48-річний житель Розток на Путильщині на «ВАЗ-2104» наїхав на 53-річного жителя Усть-Путили. З переломом ноги той доставлений до Путильської ЦРЛ.

…І джигітки

У Боянах 28-річна чернівчанка на «Дачії» виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з «Мерседес-Бенц» 23-річної жительки Черленівки. Останню з вивихом стегна доставили до Новоселицької ЦРЛ.
На автодорозі Данківці -Сокиряни 35-річна жителька Бузовиці спрямувала свій «Фіат» просто у дерево. З переломом ноги її госпіталізували у Кельменецькій ЦРЛ.

Крадіжки на всі смаки

29-річний чернівчанин, відпочиваючи в барі, втратив пильність і залишився без мобілки вартістю 2000 грн. Співробітники обласного карного розшуку затримали за скоєне 22-річного жителя обласного центру. Вилучено речові докази.
До будинку 32-річного глибочанина заліз невідомий і викрав телевізор, тюнер від супутникової антени і годинник на загальну суму 780 гривень. Затримано 27-річного місцевого жителя.
Схожий випадок трапився у Чорториї Кіцманського району, де з оселі 37-річної сельчанки викрадено 2 телевізори та комп’ютер на загальну суму 7000 грн. «Автори» крадіжки – 19-річний та 30-річний односельчани потерпілої.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *