Контрабанда у газовому балоні

Прикордонники Чернівецького прикордонного загону спільно з співробітниками Вадул-Сіретської митниці припинили спробу незаконного переміщення через кордон партії цигарок, які приховувалися у газовому обладнанні транспортного засобу.

О 7-ій годині вечора 13 січня до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Порубне” (україно-румунський кордон) прибув легковий автомобіль марки “Дачія” 1993 року випуску. Транспортним засобом, який прямував на виїзд з України, керував громадянин Румунії 1974 року народження.

Виходячи з аналізу та оцінки ризиків за ініціативою прикордонників даний автомобіль був направлений на проведення поглибленого огляду. В результаті огляду спільна прикордонно-митна оглядова група виявила у паливному балоні газової установки автомобіля 380 пачок цигарок вітчизняного виробництва марки «Saint George». Газовий балон був спеціально переобладнаний шляхом виготовлення подвійної стінки балона. Доступ до тайника здійснювався через прямокутний отвір, який щільно прикривався заводською біркою виробника.

kontrabanda

Приховані тютюнові вироби та транспортний засіб, що використовувався для переміщення контрабанди через державний кордон України – вилучено.

Костянтин Ліснік,  прес-секретар Чернівецького прикордонного загону

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *