Чернівецька область. Злочини та події на 15 лютого 2009

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 21 злочин. Зокрема, 9 крадіжок, 3 випадки вилучення зброї та боєприпасів, 6 злочинів пов’язані з незаконним обігом наркотиків. 16 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів на вулиці Галицький Шлях обласного центру працівники карного розшуку Садгірського райвідділу міліції затримали 59-річного жителя села Чорнявка Новоселицького району у якого виявили та вилучили обріз гвинтівки «Мосіна» калібру 8 міліметрів. Проводиться перевірка.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сокирянського райвідділу міліції затримали на одній із вулиць районного центру 33-річну жительку міста Київ у якої виявили та вилучили 35 грамів коноплі.

На вулиці Кафедральній міста Чернівці у власній квартирі покінчив життя самогубством, через повішання, 30-річний чоловік. Поверхневим оглядом слідів насильницької смерті не виявлено.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 533 порушення Правил дорожнього руху, з яких 24– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *