Чернівецька область. Злочини та події на 10 лютого 2009

Впродовж минулої доби на території Чернівецької області зареєстровано 11 злочинів. Зокрема, 2 грабежі, 7 крадіжок, 1 злочин пов’язаний з незаконним обігом наркотиків, 1 злочин по лінії економіки. 9 злочинів правоохоронці Буковини розкрили.

До Першотравневого райвідділу міліції звернулася 20-річна чернівчанка та повідомила, що на вулиці Прутській міста Чернівці невідомий відкрито заволодів її мобільним телефоном «Самсунг – Е200», вартістю 900 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку райвідділу міліції встановили та затримали за скоєне 28-річного жителя Івано-Франківської області.

В селі Грушівці Кельменецького району у сараї власного господарства покінчив життя самогубством, через повішання, 69-річний чоловік. Поверхневим оглядом слідів насильницької смерті не виявлено. Труп направлено на СМЕ.

За минулу добу в Чернівецькій області зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в якій один учасник дорожнього руху травмований.

На вулиці Хотинській міста Чернівці 44-річний місцевий житель керуючи автомобілем «Чері», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Вольво» під керуванням 45-річного жителя республіки Болгарія. В наслідок ДТП 44-річний водій автомобілю «Чері» із переломом бедра госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги.

Під час нагляду за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції Буковини припинили 498 порушень Правил дорожнього руху, з яких 22– керування водіями транспортних засобів у стані алкогольного сп’яніння.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *