Буковинські прикордонники відмовилися від 10 тисяч євро

Хабарем у 10 тисяч євро контрабандисти спробували підкупити прикордонників, аби ті «закрили очі» на контрабанду сигарет на кордоні з Румунією.

Учора ввечері до прикордонного наряду відділу «Селятин» Чернівецького загону, який складався з військовослужбовців строкової служби, підійшли двоє невідомих. Чоловіки відразу відкрили свої наміри, вони пропонували прикордонникам за гроші посприяти в переміщенні через кордон сигарет. На таку пропозицію невідомі отримали категоричну відмову. Військовослужбовці відразу повідомили керівництво підрозділу, а також поінформували внутрішню безпеку та Нацполіцію. Про наміри порушників переправити тютюнові вироби українські прикордонники повідомили своїх румунських колег.

Однак, за кілька хвилин до кордону з боку Румунії під’їхав позашляховик. З нього вийшов чоловік та перекинув на український бік поліетиленовий пакунок, після чого з місця зник. Група реагування прикордонного підрозділу, яка прибула з представниками фіскальної служби для перевірки та фіксації даної інформації, оглянувши пакунок виявила в ньому 10050 євро. Наразі кошти вилучені та передані представникам фіскальної служби.

Нагадаємо, що від початку року на державному кордоні прикордонники вже затримали майже 3,5 мільйонів пачок сигарет.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *