Люди не хочуть відмовлятися від власної справи

У неділю, 12 грудня, в Чернівцях відбулася зустріч підприємців ринку «Буковинський» з представником Національної координаційної ради підприємців України Володимиром Дорошем, який був делегований ними на Майдан Незалежності. Голова правління Всеукраїнської громадської організації «Інститут підтримки регуляторної реформи в Україні» наголосив на тому, що події у столиці та їх підтримка на місцях засвідчили, що владу все ж таки можна змусити рахуватися з народом та виконувати його вимоги.

Адже саме завдяки активній позиції громадян вдалося домогтися часткових змін Податкового кодексу. Та найголовніше, на думку В.Дороша те, що вдалося зберегти спрощену систему оподаткування.

Хоча вже зараз, як стало відомо Дорошу з інформації захисника прав підприємців з райцентру Кіцмань Степана Терновецького, 214 кіцманських підприємців закривають свій бізнес. Подібна ситуація, на жаль й в інших районах Чернівецької області.

Щоби убезпечити себе від подібних негараздів, підприємці ринку «Буковинський» вирішили рятуватися створенням первинної профспілкової організації, обравши її головою директора Асоціації ринків Буковини Валерія Бордіяна. Саме його вони делегували до міської профспілкової організації малого і середнього бізнесу, створеної того ж таки дня.

Учасники зборів ринку «Буковинський» висловили стурбованість окремими положеннями Податкового кодексу, який почне працювати за кілька місяців і висловили своє бачення окремих пололжень, які просили донести до законотворців

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *