Команда SoftServe у Чернівцях перетнула позначку у 500 працівників

Розробницький центр SoftServe у Чернівцях став третім найбільшим центром розробки на заході України за кількістю співробітників після Львова та Івано-Франківська. Торік компанія найняла понад 100 людей в місцеву команду та зустріла свого 500-го працівника.

«Для нас це величезне досягнення, адже 500 — це приблизно четверта частина усього ІТ-ринку міста. Як лідери галузі, ми зацікавлені у тому, аби розвивати місцевий ІТ-ринок та спільноту. Тому серед наших пріоритетів роботи на найближчий час —  популяризація ІТ серед школярів та тісна співпраця з місцевими університетами», – коментує Марина Грушко, директорка розробницького центру SoftServe у Чернівцях.

SoftServe відкрив офіс в Чернівцях ще у 2007 році та активно розбудовує місцеву ІТ-спільноту, зокрема співпрацює з Чернівецьким національним університетом ім.  Юрія Федьковича. Компанія проводить спільний курс з елементами дуальної освіти разом з Кафедрою програмного забезпечення комп`ютерних систем, а також надає можливість стажування для студентів та викладачів. Восени 2021-го року викладачка ЧНУ отримала грант від SoftServe на оновлення або створення власного технічного курсу в межах ініціативи «Освітні гранти». Загальний грантовий фонд у 10 тисяч доларів розподілять між 5-ма переможцями. Окрім того, один зі співробітників компанії веде курс з DevOps у Чернівецькому політехнічному фаховому коледжі.

Місцева команда SoftServe реалізує  також благодійні та соціальні проєкти. Спільно з Благодійним Фондом «Відкриті Очі» компанія розпочала збір коштів на облаштування дитячої Кімнати Позитиву у відділенні нефрології міської дитячої лікарні.

Найближчим часом SoftServe у Чернівцях планує найняти щонайменше 60 спеціалістів. Зокрема, шукають фахівців з Java, UI: React, Angular, Node js, .Net, DevOps, бізнес-аналітиків та проджект-менеджерів. Офіс SoftServe у Чернівцях розташований в будівлі колишнього заводу «Кварц» по вулиці Головна, 246. Наразі це найбільша ІТ-компанія на Буковині.

Кристина Максименко

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *