Фільм режисера “Кіборгів” Ахтема Сеїтаблаєва заборонили до показу в Україні

Державне агентство з питань кіно надало список фільмів та серіалів, які заборонені для показу в Україні. 

Списки містять назви фільмів і телесеріалів, яким анульовано державні посвідчення на право розповсюдження і демонстрацію починаючи з 2014. Перелік актуальним станом на 1 грудня поточного 2017 року.

Так, за участі актора Яна Цапника були заборонені фільми «Привіт, дурила!», «Тихі вири», «Дві долі», «Під зливою куль», «Ні кроку назад», «Формула стихії», «Сорокоп’ятка», «Зачароване кохання» (1-62 сер.), «Роман вихідного дня», «Вагома підстава для вбивства», «Почуй моє серце», «Зимове танго», «Ідеальний шлюб», «Помилки любові», «Братство десанту», «Королева бандитів», «30 побачень» і «Вічна відпустка» (1-3 сез.).

Через участь актора Федора Добронравова заборонили шість сезонів серіалу «Свати», а також фільм «Свати. Життя без гриму». Через Жерара Депардьє два фільми – «Вавилон нашої ери» і «102 далматинця».

Також сказано, що в список заборонених потрапив фільм 2006 року «Квартет для двох» режисера Ахтема Сеїтаблаєва, який нещодавно зняв військову драму «Кіборги». Причиною заборони стала участь у ньому актора Аристарха Ліванова.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *