Десять років поруч з онкохворими дітками

Чернівецькому обласному благодійному фонду «Подаруй дитині життя» в квітні цього року виповнюється  десять років.

 

10 років тому за ініціативи чернівецького підприємця, політика й мецената Франца Карловича ФЕДОРОВИЧА було створено фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію. Колективу «Версій»/, який входить у наглядову раду Фонду, приємно згадувати, що усі ці роки ми співпрацювали з ним, висвітлювали його заходи, розповідали про долю хворих діток і героїчне змагання колективу кардіоонкогематологічного відділення обласної клінічної дитячої лікарні із невблаганною хворобою – за життя кожної дитини. Варто нагадати,що дехто з медсестер відділення, і сам його завідувач Михайло ГНАТЮК на власному досвіді знають, що таке онконедуга. Важливість існування такого фонду – саме в тому, що онкологічні недуги в діток здебільшого піддаються лікуванню, але це дуже дороге лікування, просто непідйомне для більшості буковинських родин.

От і зараз активісти фонду зустрічають ювілей не урочистими показовими заходами, але новими пошуками підтримки для діток Буковини, що страждають на злоякісні захворювання

Від Благовіщення Фонд «Подаруй дитині життя» вже провів два такі благодійні заходи: концерт школи танцю та фітнесу «ДансАвеню» у приміщенні облдрамтеатру та студентський ярмарок на Центральній площі Чернівців. А охочі допомогти хворим діткам можуть ще долучитися ще до таких заходів:

19 квітня, 11:00. Театралізоване свято для онкохворих дітей у відділенні кардіоонкогематології Чернівецької ОДКЛ  (вул. Руська, 207а) із подарунками маленьким пацієнтам від організацій та підприємців міста.

20 квітня, від 13:00 до 19:00. Ювілейна акція «Подаруй дитині життя» на Центральній площі Чернівців із збирання коштів на лікування онкохворих дітей, за участі вокальних студій і танцювальних колективів міста.

24  квітня, 12:00: Засідання прес-клубу з підбиття підсумків 10-річної діяльності Фонду «Подаруй дитині життя»у приміщенні Фонду (вул. Гоголя,12).

 

Нагадуємо людям небайдужим: кожна ваша непошкодована гривня може увійти до суми, що врятує дитяче життя!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *