Чому чорніють срібні прикраси на тілі людини, а під золотими каблучками й браслетами з’являються темні плями

Старший науковий співробітник Інституту фізики та комп’ютерних наук ЧНУ

Леонід ПІДКАМІНЬ – про енерго-інформаційні аспекти здоров’я людини, які легко пояснюють, чому ми хворіємо. У другій частині інтерв’ю з ним Леонід йосипович розповідає про енерго-інформаційні засади роботи мозку, види пам’яті людини та їхній вплив на її життя і здоров’я

– Минулого разу, Леоніде Йосиповичу, ви узагальнили для нас, що людина — це складний комплекс енергоінформаційних оболонок, які пов’язані через мозок з її фізичним тілом. Отут виникає слово, мабуть ключове – мозок. Яка його роль у здоров’ї людини?

– У здорової людини між оболонками реалізується принцип перерахунку – переведення інформації вищого рівня в енергію нижнього рівня існування матерії і, навпаки, перехід енергії взаємодій нижніх рівнів у інформацію пам’яті на вищих рівнях. При цьому конфігурації оболонок утримуються у певному постійному вигляді за рахунок споживання  енергії  мозку людини і мають певну спрямованість у космічному просторі.  Водночас кожна оболонка формується визначеною зоною мозку людини, або їхнім  взаємосполученням. Мозок людини ГЕОМЕТРИЧНО розділений на так звані ЗОНИ ДЮРВІЛЯ, які збуджуються відповідно до тих видів повсякденної діяльності людини – розмови, руху, дихання, психологічній діяльності тощо, якими керує саме ця зона.

 

Взаємодія цих зон за принципом резонансу дає можливість енергетично лікувати – або завдавати людині енергоінформаційного ураження.

– Тобто ХТОСЬ або ЩОСЬ здатне впливати на наш мозок і навіть нашкодити йому?  

– У такому випадку «агресор» або, як зрозуміліше пересічному слухачеві, «вампір» замикає на себе вищі оболонки жертви і підживлює ними аналогічні зони свого мозку.

На такому ж механізмі реалізується й ефект енергетичного зцілення. Цілитель немовби «позичає» своєму пацієнтові зразок енергетики ушкоджених оболонок і намагається навчити його мозок працювати повноцінно та узгоджено. При цьому цілитель витрачає свою власну енергію і назавжди залишається кармічно пов’язаним зі своїм клієнтом. Хоча це небезпечно для пацієнта: при нерозірваному цілителем зв’язку він ризикує переходом у режим паразитування на цілителі і залежністю від стану його здоров’я.

– Тут ми впритул підібралися від енергоінформаційної будови людини до понять хвороб і цілительства…

– З такої точки зору «ХВОРОБА» являє собою збіднення мозку, коли витрати енергії людиною різко переважають її надходження із навколишнього середовища, і втрату «правильної» орієнтації певних оболонок у просторі, що суттєво обмежує можливості розумової діяльності людини.

В реальному житті людина стикається із такою кількістю енергоінформаційних впливів, що далеко не завжди здатна самотужки зберігати орієнтацію своїх мозкових випромінювань. І тут головну роль відіграють пам’ять людини й енергоінформаційні зв’язки, які проходять у ментальному плані існування матерії.

– Тож, окрім іншого, наше здоров’я залежить і від нашої пам’яті?

– Саме так. Людина як складна енергоінформаційна структура має 3 види пам’яті:

 

  1. Втілена (духовна) пам’ять. Вона отримується людиною – «втілюється» – при народженні у вигляді певної структури ліній головного мозку, конфігурація яких індивідуальна для кожної людини і змінюється з часом, особливо в дитячі роки (до 5-ти років). Саме ця структура мозку відповідає рівню духовного розвитку людини у процесі її життя. На цьому рівні «працюють» інтелектуальні, професійні та особистісні якості конкретної людини.
  2. Макромолекулярна пам’ять крові. Фрагменти крові людини, проходячи через певну зону Дюрвіля, «намагнічуються» і збираються (записуються) в об’ємну конструкцію, яка прив’язує людину до координати на вісі розгортання часу, коли відбувся вказаний запис. Саме на цьому рівні медики намагаються усунути (ліквідувати) патологічну пам’ять хворого, опромінюючи його кров ультрафіолетом або розділивши на окремі складові елементи ПЛАЗМОФОРЕЗОМ.
  3. 3. Пам’ять білкових клітин, з яких складається фізичне тіло людини, про події особистого життя. Традиційна медицина намагається захистити коливання внутрішньомолекулярних білкових структур введенням хімічних препаратів або коригують енергетику людини магнітними полями, мінералами, які частково поглинають шкідливе випромінювання деформованих білкових структур, – замість того, щоби намагатися відновити їхню структуру.

Слід зауважити, що стресовому впливові «ворожих» випромінювань піддаються, перш за все, клітини мозку, відповідно, гірше починають випромінювати зони Дюрвіля – і це є головна причина таких хронічних недуг, як діабет, астма, алергії, безпліддя і т.п. У таких ситуаціях вихід полягає у коректному, гармонійному використанні тієї енергії, яку мозок може взяти із зовнішнього середовища.

Відтак для людини сьогодення найбільш актуальним являється екологія мислення і звільнення від енергоінформаційних паразитарних зв’язків.

– Моя знайома дуже любить срібні прикраси, але їй довелося відмовитися від їхнього носіння: швидко чорніють…

– Почорніння срібних прикрас на тілі людини, темні плями під золотими каблучками і браслетами, алергійні реакції – тільки деякі прояви таких паразитарних зв’язків. У більш задавнених випадках вони тягнуть за собою безпліддя, імпотенцію, швидке погіршення зору, випадіння волосся, болі в поясниці сколіоз, схуднення, підвищену пітливість, головний біль та біль у сонячному сплетінні, алкоголізм, наркоманію, безсоння, енурез, заїкання, нестабільність настрою, плаксивість, закрепи й навіть випадіння зубних пломб.

 

У наступному числі «Версій» Леонід Підкамінь розповість докладно про негативний вплив енергетичних вампірів і по те, як їх розпізнати та захиститися від цього впливу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Чому чорніють срібні прикраси на тілі людини, а під золотими каблучками й браслетами з’являються темні плями”