Чернівецький адвокат відсудив у Міноборони компенсацію родині померлого внаслідок війни героя

 Чернівецький адвокат Максим Беленков виграв апеляцію у Вінницькому апеляційному адмінсуді проти Міноборони щодо виплати компенсації родині Героя Олександра Гаденка, – повідомила активістка Надія Бабинська.

Упродовж двох років родина Гаденків намагається домогтися від МО визнання смерті Олександра як військовослужбовця внаслідок війни. Максим Беленков відгукнувся на прохання допомогти родині і виграв апеляцію.

Олександр Георгійович Гаденко (9.06.1969 року, м. Сторожинець – 7.10.2015 року, м. Сторожинець) – майор Збройних сил України. Мешканець райцентру Сторожинець,  мобілізований у серпні 2014 року, потрапив до танкових військ, після навчання проходив службу в зоні АТО в Луганській області. У вересні 2015 року демобілізувався, 4 жовтня з великою, довгоочікуваною  радістю родина зустріла Олександра із зони АТО, а 7-го його не стало… 

Помер несподівано і раптово – за словами рідних, чоловікові стало зле під час роботи на городі. За попередніми даними, обірвався тромб. Поховали Олександра Гаденка 9 жовтня 2015 року. У нього  залишилися старенька мати, дружина, діти і малесенький онучок.

– Тепер сподіваємося, що з касацєю не будуть довго тягнути і підтримають рішення попередніх інстанцій»,– каже Надія Бабинська.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *