Боєць Нацгвардії попросив руки своєї коханої на плацу військової частини

У Чернівцях зустріли 13 бійців Національної гвардії, які повернулися з війни на Сході України. У військовій частині, незважаючи на сильний холод, героїв майже 2 години чекали рідні, друзі, побратими, небайдужі чернівчани та журналісти.

vpb-zJFzLFo

Вітали захисників України оркестром і урочистим маршем міліціонерів під традиційні вигуки «Герої!!!», «Слава Україні!», «Героям Слава!». Мати командира частини зустрічала хлопців хлібом та сіллю.

Чернівецькі нацгвардійці воювали в одній з найгарячіших точок на Сході України – селищі Кримському. За словами командира частини Володимира Логвіненка, із сепаратистами їх розділяли буквально метри. І свою місію, каже командир, нацгвардійці виконали.

На жаль, не всі хлопці повернулися з війни. Нагадаємо, що минулого тижня у Чернівцях поховали офіцера Нацгвардії Віктора Редькіна. «Серед бійців Нацгвардії є поранені, один з них нас зустрічає», – каже Володимир Логвиненко.

Під час урочистої зустрічі заступник голови Чернівецької ОДА Іван Рибак вручив нацгвардійцям, що повернулися, подяки за сумлінну службу, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Один з бійців нацгвардії зробив усім присутнім несподіваний сюрприз: Микита Максим’юк на колінах, із обручкою в руках освідчився своїй коханій Діані просто на плацу військової частини: – Для тебе, кохана, я боронив свободу, заради тебе я повернувся живим. Із тобою я хочу розділити життя, – сказав він дівчині, простягуючи обручку. Вона сказала: «ТАК!!!». Солдат від щастя підняв свою кохану на руки і міцно поцілував. Побратими вітали новостворену пару, не стримуючи сліз радості, бажали довгого і щасливого життя нареченим.

– Весілля плануємо відсвяткувати вже наступного літа, сподіваюся, що вже після нашої перемоги, – каже щаслива наречена і додає: – Аби тільки його знову не забрали на війну…

 Галина ЄРЕМІЦА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *